perjantai 23. syyskuuta 2011

METSÄ

Vihreä metsä on ihana. Siellä mieli rauhoittuu, kun samalla saa liikuntaa. Polveni on ollut edelleen kipeä, joten en ole vieläkään lenkkeillyt kunnolla. Metsässä oli helpompaa kävellä epätasaisilla poluilla valokuvia ottaen. Hirvikärpäsiä ei onneksi ole vielä näkynyt, mutta sadekuurot yllättävät tasaisin väliajoin, vaikka ilma näyttää hyvältä.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Sienimetsässä


Polvi on ollut vähän kipeä, joten en ole lenkkeillyt paljoakaan, Tänään uskaltauduin kuitenkin tekemään lenkin metsätiellä ja metsäpoluilla. Sieniä oli kuvattavaksi vaikka kuinka paljon, En pidä sienistä muuten kuin valokuvissa ja villalankojen värjäämisessä. Siihen sopivat veriseitikit ja muut myrkkysienet valllan mainiosti.
Tässä on muutamia valokuvia tänään nähdyistä sienistä, ne on varmaan kaikki myrkyllisiä, joten ÄLKÄÄ maistelko!

torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuun alku

Vaikka välillä on vielä lämpöisiä ja aurinkoisia päviä, alkaa ilman koleus jo tuntua. Vihreällä nurmella on jo punaisia haavanlehtiä, vaikka puut näyttävät vielä vihreiltä. Iltakävelylle pitää jo pukea enemmän päälle ja yhdeksän aikaan alkaa tulla pimeää. Viime aikoina on tullut zumbailtua ja käveltyä aivan liian vähän. (lue: ollenkaan) Syksyn lähestyminen saa minut käpertymään sänkyyn kirjaa lukemaan ja suklaata syömään.
Miksi liikkua tänään, kun sen voi tehdä huomennakin ?   :)