tiistai 25. lokakuuta 2011

Lokakuun loppu

Nyt kun polvikipu on onneksi loppunut, on tietenkin kärsitty pienestä flunssasta. Kauhea kurkkukipu ja lämpöä, muttei tule kunnolla kuumeeseen. Yksi sairaslomapäivä ja viikonloppu onneksi auttoivat.
Tänään uskaltauduin kävelylle, kun oli ihana, aurinkoinen lokakuun päivä. Mittarissa +8 astetta ja hiki tuli, kun tuli puettua turhan paljon päälle vaatteita.
Kävely sujui reippaasti Nightwishin Oceanbornia kuunnellessa.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ihanan aurinkoisia ulkoiluilmoja

Lokakuu on alkanut ihanan aurinkoisilla ja lämpimillä ulkoilusäillä.Metsässä on ihanaa kävellä, kun ei ole hyttysiä, ei tule hiki niinkuin kesäkuumalla ja luonto on niin kauniin värikäs tähän aikaan vuodesta.
Välillä on kiva hetkeksi nousta satulaan, vaikka hevosemmekin näyttää olevan sitä mieltä, että painonpudotus olisi paikallaan.....ei muuta kuin takaisin kävelemään ja tytär satulaan.
Tämän viikon säätiedotus on kuitenkin luvannut viileneviä ja tuulisia ilmoja, joten pitää etsiä villamyssyt ja hansikkaat valmiiksi.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Lehtien haravoimista


Ihanan aurinkoisia päiviä! Eilen oli niin lämmintä puuhailla pihalla. Tänään kylmä tuuli puhalsi ja muistutti, että ollaan jo lokakuun puolella. Mukava haravoida, kun tekee sitä aina välillä eikä liian kauan yhteen menoon.
Minusta on helpointa haravoida lehdet pressun tai ison muovin päälle ja raahata ne sitten muualle kasalle.