maanantai 19. maaliskuuta 2012

Nopea lounas

  Tänään oli tehtävä nopea lounas. Siihen kävi hyvin paistetut perunat ja hiillosmakkara. Lisäksi raikas salaatti kotimaisen tomaatin ja kurkun kanssa. Juomaksi ihanankirpeä god morgon röd grape verigreippituoremehu.
Jälkiruuaksi Kalinka Top kerrosjugurtti, jossa energiaa 350kj/100gr eli purkissa 525 kJ. (maukas hillo.....)
En ole varma aionko kuluttaa turhat kalorit tänään lenkillä, ulkona sataa märkää räntää.

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Järvellä hiihtelyä ja avantouintia

 Eilen vietimme töissä virkistäytymispäivää ja olin työkavereiden  kanssa järvellä hiihtämässä, luistelemassa ja pilkkimässä Saarikylissä. Uskaltauduin vain hiihtelemään rannan tuntumassa, vaikka minulle vakuutettiin, että jää on vielä vahvaa. Aurinkolasit olivat tarpeen, vaikka aurinkoa ei koko päivänä näkynytkään.
Olin myös kävelyllä ja valokuvasin Haaviston tuulimyllyä. Illalla olimme saunassa ja menin myös avantoon uimaan. Se oli upeaa, mutta jalat palelivat lumessa, vaikka oli lipsukkaat.

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kevätmieli

Pupukoristeet ja Kodinonni tuovat iloista ja keväistä mieltä keittiöön. Vihreä väri piristää. Auringonvalo olohuoneessa paljastaa leijailevan pölyn ja nyt on pakko imuroida useammin ja suunnitella ikkunoiden pesua.
Ulkoilemaan on päästävä ennenkuin ilma kylmenee illalla liikaa. Yöllä on yli -10 pakkasta.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen maaliskuu

 Laiskoteltuani tammi-ja helmikuun melkein totaalisesti, olen nyt aloittanut maaliskuun kuntoilut uudella innolla. Ilma on ollut kaunis, on valoisaa, eikä kylmyyskään enään haittaa. Ainoa miinuspuoli on jäisiksi muuttuneet tiet, mutta uusilla nastakengilläni olen pysynyt hyvin pystyssä.


Tänään sunnuntaina heräsin ajoissa ja koska ulkona oli -8 pakkasta, olivat hanget sen verran jäisiä, että pääsin hiihtelemään pellolle. Se oli ihan mukavaa, mutta välillä suksisauva upposi syvälle hankeen ja siinä kyllä venäyttää helposti selkänsä, jos ei ole tarkkana. Lumessa näkyivät paksut jäljet hangessa, luultavasti supikoiran tekemät.
Iltapäivällä tein kävelylenkin ja sen päälle nautin kuumasta saunasta.