lauantai 16. maaliskuuta 2013

"Voiko television katsomisesta saada rasitusvammoja?"

Kyllä kilot nyt karisee! Jos vaan pysyn terveenä, sillä urhelijahan ei yleensä tervettä päivää näe.
Innostuin ostamaan juoksumaton. Semmosen halvan.
Olen edelleen sitä mieltä, että paras kävelylenkki on ulkona raittiissa ilmassa, auringonpaisteessa linnunlaulua kuunnellen, mutta kun tapanani on istua möllöttää televisiota tuijottaen useampi tunti viikossa..jopa päivässä, niin tämän pitäisi nyt toimia juuri MINULLE!

Nyt voin katsella kaikkia hömppäsarjoja juoksumatolla reipasta vauhtia kävellen. Jopa hölkäten.
Siinä menee "Huippumalli haussa", "Selviytyjät", "Kotikulmilla", "Diili", "Poni-ongelmia", "Amazing Race", "Kutsukaa Kätilö!", "Star Trek, the next generation"  ja moni muu sarja.
"Taitoluistelun MM-kisat ja "Isänmaan puolesta" katson kyllä rauhassa sohvalta.
Olen ollut tyytyväinen ja aloitellut varovasti, ettei nyt heti ala polveen pistämään tai kengät hiertämään. Olen kyllä toiveikas tämän suhteen.

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Herkuttelua sairaslomalla

Olin tällä viikolla 3 päivää sairaslomalla silmätulehduksen takia. Lääkäri epäili lumisokeutta, mikä on toisaalta hassua, kun olen ulkoillut niin vähän ja aurinkoakaan ei ole paljoa näkynyt.
Joka tapauksessa piti lepuuttaa silmiä. Ulkona paistoi aurinko, mutta en voinut mennä ulkoilemaan.
 Aamiaiseksi tein French Toastia mustikoiden ja vanilijajäätelön kanssa.
Muu perhe tykkää paistaa kananmunia sunnuntai-aamuisin, mutta letut ja köyhät ritarit ovat minulle se ehdoton lemppari-aamiainen.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Keväthankia

Talvi vaan jatkuu ja jatkuuu. Tuntuu kummalliselta, kun yöllä on melkein -20 pakkasta ja päivällä mennään melkein + asteisiin.
Lunta on vielä paljon maassa ja katolla. En ole kauheasti lenkkeillyt, kun monena päivänä on ollut kylmä viima. Mies on lenkkeillyt minua enemmän ja käynyt innokkaasti hiihtämässä. Nyt, kun aurinko lopultakin on alkanut näkyä pilviverhon takaa, tulee varmasti ulkoiltua enemmän.