tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesä!

 Hei taas pitkästä aikaa!
En ole ehtinyt päivittämään blogiani, kun ei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Paino on ja pysyy samoissa lukemissa, kun mitään sen vähenimisen eteen ei ole tullut tehtyä.
Instagramia on myös nopeampi päivittää, kuin ladata kuvia tänne.
Kevät keikkuen meni ja sitten tuli ihana aurinkoinen toukokuu ja tosi kylmä ja sateinen kesäkuu.
Nyt, kun loma alkoi heinäkuussa, kesä on tullut takaisin ja ollaan saatu nauttia hienoista kesäpäivistä.

Lomalla olen yrittänyt kuntoilla joka päivä. Aamulla menemme 13 km pyöräilylenkin ja illemmalla kävelemme 6-10 km. Se on aika tuskaa helteellä. Juomapulloa ei jaksaisi raahata mukana, mutta jos sitä ei ota mukaan, niin jano vaivaa jo ekalla kilometrillä. Metsäpoluilla on aikalailla hyttysiä.



                                                      Personal Trainer tiukkailmeisenä

Maalaismaisema pyörälenkiltä

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kevät !

Ihanaa!  Kevät on täällä eriskummallisen talven jälkeen.
Ei ollut paljoa lunta eikä ollut kauhea kylmäkään, mutta eipä juuri aurinkoakaan näkynyt.
Olympialaisten aikaan iskenyt kuumeflunssa piti pois ulkoilusta pitkään, mutta nyt on taas uutta intoa kävelyyn. Tänään on aikomuksena tehdä metsäpolkulenkki, niin näkee, onko kaikki lumet jo sulaneet varjopaikoista.
Ostin hienon tehosekoittimen ja olen joka päivä tehnyt erilaisia smoothieita. Niihin olen laittanut luonnonjugurtin, rahkan, mantelimaidon ja tuoremehun lisäksi (vaihdellen) mustikoita, pinaattia, säilykemangoa, säilykeanannasta, banaania ja kiiviä. Sen lisäksi joka kerta pellavansiemeniä ja vehnänlesettä. Aika namiskuukkelia.
Täytyy lisätä pakastimesta myös mustia ja punaisia viinimarjoja. Niitä saa mukavasti lisättyä pienen määrän ilman, että juoma muuttuu iian kirpeäksi.



lauantai 25. tammikuuta 2014

Huurteinen Tammikuu

Tulihan se kunnon talvi lopultakin, vaikkei lunta olekaan satanut paljoakaan. Pakkasta oli viime viikoilla ihan riittämiin. Kyllä -22 on liikaa, kun aamulla käynnistää autoa töihin lähtiessä.
Sisätilanlämmitinkin piti hirveäää ujellusta ja hajosi.
Pakkasaikaan ei tullut ulkoiltua ja jotenkin tuntui, että niskatkin olivat ihan jumissa kylmyydestä.

 Kotona aloitin juoksumatolla kävelyn ja sarjan "Stargate Atlantiksen" katsomisen samalla. Sarjaa on tehty ainakin 5 tuotantokautta, joten jos vain pysyisin suunnitelmassani, niin tuloksia pitäisi syntyä. Työkiireiden takia lupaava alku tyrehtyi hetkeksi. Illalla on vaikeampaa löytää sopivaa aikaa, koska samasta televisiosta katsellaan muita ohjelmia ja matolla juoksentelu häiritsee hieman muita.

Tänään tein pienen kävelylenkin ulkosalla, kun pakkasta oli enään -8. Harmikseni ihanat huurteet olivat jo kadonnet puiden oksista. Tämä kuva on viime viikolta.


maanantai 13. tammikuuta 2014

Harmaa Joulukuu

Kyllä oli harvinaisen harmaa ja pimeä joulukuu. Kummallisen lämmintä. Välillä innostuin lenkkeilemään enemmänkin, mutta varsinkin loppukuu meni kyllä ihan laiskotellessa ja herkkuja syödessä. Sää vaikutti mielialaankin. Mikään ei huvittanut.