keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lunta, lunta lunta

Lumentulo ei vaan meinaa loppua. Siihen alkaa olla jo aika kyllästynyt. Työmatkoillakin on välillä vaikeuksia nähdä, missä menee tie, missä oja ja missä pelto. Hienoisena tuiskuava lumi vielä heikentää näkyvyyttä ja sitten käy näin, kuten kuvassa. Ensimmäinen ojaanajoni lumen takia sattui viime viikolla.
Tänään päivällä pilkisti aurinko hetken ja heti oli niin keväistä. Auringon näkeminen piristi mieltä kummasti. Heti, kun ilmat paranevat ja asfalttitiet sulavat, aloitan kuntoilun uudella innolla.

torstai 16. helmikuuta 2012

Valoisat talvipäivät

Päivänvaloa riittää jo illalla viiteen asti. Valoisuus lisääntyy päivä päivältä ja nyt on hyvät ulkoiluilmat 4-6 asteen pakkasessa. Kävely on aika hidasta, kun tiet ovat lumisia.
Olen yrittänyt syödä paljon porkkanoita, applesiineja ja rasvatonta rahkaa. Jos ei syö kunnon ruokaa päivällä, niin tulee haettua koko ajan jotain naposteltavaa. Tällä viikolla olen syönyt myös pelkkää tummaa jälkiuunileipää vaalean sämpylän sijaan.Päällä on kunnon Polar-juustoa eikä mitään rasvatonta jäljitelmää.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kylmä sää jatkuu

Pakkaspäivät ovat kauniita katsella. Varsinkin ikkunasta sisällä lämpimässä. 


 Kun pakkasmittarissa on -23, niin auto ei starttaa parin tunnin moottorin lämmityksen jälkeenkään.
 Onneksi on vara-akku, että päästiin äänestämään presidenttiä.


Heti, kun kävin lenkillä ja palelin töissä viime viikolla, sain uuden kurkkukivun. Nyt ei taaskaan pääse lenkkeilemään. En ole kunnolla kipeä mutta en tervekään. Kuuma appelsiinitee ja kurkkulääkkeet lievittävät oloa.

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän lenkillä

 Yllätys, yllätys! Meninkin tänään päivällä lenkille, vaikka pakkasta oli -17 astetta. Tytär ratsasti ja minä taapersin liian isoissa talvihaalareissa perässsä. Menimme pienen metsätielenkin, enkä palellut yhtään. Jälkeenpäin huomasin kauhukseni valokuvista, että sen lisäksi, että olen pönäkkä, olen nykyään myös punakka. Aika järkytys.
 Nyt saunaan ja sen jälkeen katsomaan Liv-kanavalta "Jutta ja superdieetit".

Purevaa pakkassäätä

Pakkasta on ollut joka päivä -18 ja yöllä -23. Se on kyllä ihan liikaa. Sormetkin jäätyivät, kun otin valokuvia lumisista puista ja kimmeltävistä oksista. Olisi niin ihanaa ulkoilla ja kävellä metsässä, mutta ajatuskin palelluttaa ja istun mieluummin kotona takkatulen lämmössä.
Työpäivän jälkeen voisi kyllä avata telkkarin ja laittaa zumban pyörimään, kyllä niitä tanssiliikkeitä voisi siinä takkatulen lämmössäkin  tehdä eikä vaan istua....