keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Siivoushuumaa


Talvi tuli takaisin. Edellisviikolla oli jo niin lämmintä ja aurinkoista, että olisin voinut laittaa lenkkitossut jalkaan ja kävellä hiekkatietä ladolle edestakaisin. Jos olisin jaksanut.
Sensijaan olen vaan istunut ja lihonut ja ollut harmisssani itselleni.
Onneksi olen sentään joutunut siivousvimman valtaan. Siirsimme tyttären kanssa huonekaluja huoneesta toiseen, kannoimmme ja raahasimme ja järjestelimme. Pesimme lattioita ja juoksimme huoneesta toiseen pölyhuiskujen kanssa. Mattoja ei voinut tomuttaa, koska on satanut niin paljon lunta. Kissat kävelivät perässämme ja ihmettelivät, mitä tapahtuu. Nyt ne ovat jo vallaneet oman paikkansa.
Nyt olemme saaneet yhden huoneen melkein valmiiksi ja takkahuoneessamme on edelleen hirveä määrä laatikoita ja lehtiä ja papereita odottamassa selvittelemistä. Tapanani kun on leikata kaikki mielenkintoiset lehtijutut talteen, säilyttää tietokonelehdet ja laatikkokaupalla kaikkean työhön liittyvää. Yritän nyt kuitenkin saada valmista vaikka mieli tekisi työntää laatikot vaatehuoneeseen ja sulkea ovi.
Varmaan siivoaminen vie kaloreitakin, koska olen iltaisin ollut aivan puhki. Jalkoja ja käsiä särkee. Kai talvilomapäiviä voisi paremminkin kuluttaa, mutta olen tyytyväinen, kun saan valmista aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti