torstai 30. elokuuta 2012

Takaisin arkeen

 Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja aloittanut kävelemisen, Polveen pistää ja selkä on jumissa, mutta hammasta purren olen jatkanut kävelyä ja kummasti se polvikin siinä vetreytyi. Pitäisi alkaa kävellä aamuisin, sillä sokeriarvot tuntuvat heittelevän kovasti ja saavat olon kummalliseksi.
Tänään otin polkupyörän ja pyöräilin saman lenkin kuin lomalla. Matkaa oli 8,86 km ja aikaa meni 34 minuttiia. Minun on vaikea uskoa, että pääsin samaan aikaan kuin kesälomalla, koska vauhti tuntui niin hitaalta ja välillä pysähdyin kokeilemaan, että onko takapyörässä tarpeeksi ilmaakaan. Ylämäen pinnistelin polkemalla ylös mielikuvana Gillian Michaels huutamassa kannustusta, haha.
Ehkä osasyy vauhtiin oli kuuntelemani trance musiikki, jossa rytmi on aina nopea.
Alakuvassa keltaisena loistava kultapallo.

tiistai 28. elokuuta 2012

Suklaata, suklaata, suklaata....

 Lauantaina kävin ystävättären kanssa Marjamäen Pajutilalla  Kangasalla. Siellä on myytävänä kaikkea mahdollista pajusta tehtyä sekä kaikenlaisia kauniita sisustustuotteita.
Yläkerrassa oli hieno kahvila ja siellä oli erilaisia kakkuja vitriinin takana niin montaa sorttia, ettei aluksi tiennyt, mitä valita. Valitsimme amerikkalaista suklaakakkua ja mustikka-valkosuklaakakkua.
Kahvin sijaan otimme ranskalaisen suklaajuoman suklaarakeilla.
Sokerihumala oli aikamoinen. 


lauantai 18. elokuuta 2012

Laiskottelua...

Tämä kuva ilmentääkin olotilaani, minulla on alkava silmätulehdus ja näkökenttä vähän sumea.
En ole ehtinyt tai jaksanut tehdä mitään kuntoni eteen, mikä on ikävää.
No, siivousta on riittänyt ja tanssin vähän uudella tanssimatolla, joten jonkilaista liikuntaa on harrastettu.
Selailin eilen nettiä ja löysin tälläisen innokkaan kahvakuulaharjoittelijan sivut :
http://www.youtube.com/watch?v=BdQZGfWgwP0&feature=fvwrel&noredirect=1


perjantai 10. elokuuta 2012

Herkuttelua

Tänään innostuin leipomaan. Pekaanipähkinäpiiras ei sovi pähkinä-allergikolle, mutta muille se on herkkua. Varsinkin mikrossa lämmitettynä ja vanilijajäätelön tai vanilijakastikkkeen kanssa.
Kaloreita siinä on varmasti aikalailla, mutta välillä on ansainnut herkkujakin.
Kävelyt jäivät tältä päivältä, kun siivosin hevostarhaa ja kiskoin nokkosia aidan reunoilta. Harmittelin mielessäni, mikä sai minut aikoinaan istuttamaan vaahteroita pihaamme. Nyt niitä vaahteranalkuja on pitkin nurmikkoja ja hevostarhaa. Huomenna ei varmaan pääse voivottelematta kävelemään, kun selkä jäykistyy ulkohommien takia.

torstai 9. elokuuta 2012

Elokuun kiireet

 Viikon tauko lenkkeilyssä tuntui heti. Olimme eilen mieheni kanssa kävelyllä ja 4,38 km 47 minuuttiin oli kyllä aika kankeaa menoa. Ilmakin on viilentynyt tosi paljon. Tänä kesänä tuli käytyä uimassa tosi vähän. Toisella lähi uimarannalla emme käyneet ollenkaan.
Keräsin viinimarjoja pihamme puskista ja sormet palelivat illan viileydessä. Tässäkö tämä kesä nyt sitten oli? Toivottavasti mieliala muuttuu aurinkoisemmaksi, kun työtkin on taas alkaneet.
Alakuvassa takiaiset illan hämärtyessä salamavalolla. Taivas näyttää tummemmalta kuin oikeasti olikaan.


torstai 2. elokuuta 2012

Pieni tauko lenkkeilyssä

 Sunnuntaina oli niin hiostava hellepäivä, että oli pakko pulahtaa illalla uimaan.Ihanaa. Iho viileni mukavasti.
Sää muuttuikin taas viileämmäksi alkuviikosta. En ole ehtinyt paljoa lenkkeilemään, mutta tänä aamuna kävelin 3,79 km 39 minuuttiin. Askeleita 4708 ja musiikkina mm. Jennifer Lopezin "Dance again" ja Armin Van Buurenin tekemä "Serenity", joka jää soimaan päähän.
Kävelyyn tulee tauko, sillä nyt on jokavuotisen Assembly Computer Festivalin aika Helsingin Areenalla!
http://www.assembly.org/summer12/
Alakuvassa kukintaansa aloitteleva syyshortensia.