maanantai 29. lokakuuta 2012

Niskat jumissa

Olen istunut vähän liikaa tietokoneella ja vaikka olen kahvakuulaillut, niin uusi harrastus on varmaan vähän edesauttanut hartiaseudun jumeja. Varmaan olen myös vähän jännittänyt pakkasen liukastamia lumisia maanteitä autoillessani.  Piti käydä lääkärillekin valittamassa päänsäryistä.
Hän määräsi kävelylenkkejä, ne kuulemma tekevät hyvää myös niskoille. Hierojalle olisi myös hyvä varata aikaa. Töissä ja kotona on ollut vaan niin paljon hommia viime aikoina.
Lumiloska on onneksi sulamaan päin ja heti kun kiireiltäni ehdin, aion lisätä kävelylenkkejä viikkooni. (ulkoilu onkin jäänyt aivan minimiin viime aikoina.)

maanantai 8. lokakuuta 2012

Kahvakuula, Kettlebell


Tässä hieno oranssinen kahvakuulani. Toivottavasti jaksan harjoitella maltilla. Siinä on kuitenkin painoa sen verran, ettei kannata ilman lämmittelyä harjoitella ja harjoituksiin pitää keskittyä, ettei huido sillä miten sattuu. Niska ja hartiat voivat mennä myös jumiin, jos liikaa nostelee ja jännittää käsiä.

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sataa, sataa, ropisee..

Vettä on tullut taivaalta melkein joka päivä. Jos kesä oli kummallinen, niin syksykin on ollut tosi ankea.
Kävelyllä ei ole tullut käytyä yhtään. Iltapäivällä haukotuttaa ja kahvia on saatava.
Töissä on ollut tavallista kiireisempää ja kun World of Warcraftin uusin lisäosa Mists of Pandaria ilmestyi, niin mieluiten sitä istuu rentoutumassa tietokoneen äärellä kaiken liikenevän vapaa-ajan.

Olen kuitenkin aloittanut uuden kuntoiluharrastuksen, kun tästä läheltä löytyi hyvä kahvakuularyhmä, joka kokoontuu kerran viikossa. Siihen kuuluu lämmittely, puolen tunnin kahvakuulaosuus ja lopuksi venyttely.
Meitä on noin 15 innokasta kahvakuulailijanaista ja he ovat harrastaneet lajia jo ainakin kesästä asti.
Ostin ensimmäisen kahvakuulani Stockmannin One Waysta, 22 euroa ja 8 kg. Olisin halunnut ostaa aluksi 6 kg painoisen, sillä tämä on joihinkin liikkeisiin turhan painava, varsinkin kun tekniikka ei ole hallussa ja vatsalihaksia ei ole olemassa.