lauantai 25. toukokuuta 2013

Puutarhanhoitoa


Tällä viikolla kävelimme miehen kanssa joka ilta pienen lenkin. Metsätie-lenkillä oli kauheasti hyttysiä. Yritimme kävellä reipasta vauhtia, mutta itikat söivät päälakea ja sääriä koko ajan. Tunnin lenkki tuntui väsymyksenä jaloissa loppumatkasta.

Tänään lauantaina päivä on kulunut kokonaan pihatöissä. Kiva, kun on oma piha, mutta kaikenlaista pikku hommaa se teettää, vaikka yrittäisi tehdä niin vähän kuin mahdollista.
Haravoin tuulen pudottelemia oksia pihalta, revin rikkaruohoja, istutin pensashanhikki "Mango Tangon", korjailin mustherukkapensaiden tukia ym. Kiskoin nokkosia sieltä täältä. Kuskasin hevosta ja kaneja pihalle ulkoilemaan. (hevosta ruohoa syömään)
Mies leikkasi nurmikot ja oli kiukkuinen. Pihan mäet saavat hänet aina raivon valtaan ja leikuukone sammui vähän väliä. Kahvilla hän suuunnitteli jotain mäen pengerrystä kesälomatöiksi.
Nyt ei jaksa enään lenkkeillä. Päätä särki päivällä, kun ei osaa juoda vettä tarpeeksi aikaisin. Tuulessa ei huomannut, kuinka aurinko porotti koko päivän ja tuli vähän nestehukkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti