lauantai 26. marraskuuta 2011

Siivouspäivä

Eilen kävin Step-tunnilla ja sen jälkeen oli niin hiki, etten jatkanut kuntosaliohjelmaani, vaan lähdin kotiin suihkun jälkeen.
Tänään piti mennnä salille uudestaan, mutta vaikka heräsin seitsemältä, tein vähän töitä tietokoneella, aloitin siivoamisen hyvissä ajaoin, niin jotenkin päivä vaan venähti kotona.  Aamiaiseksi olin ostanut Lidlistä hunajamaissipalloja, mutta niitä ei voi kyllä suositella kenellekkään. Aika outoja.  (Täytyy tunnustaa, että olin Lidlissä  etsimässä makeita popcorneja, mutta en löytänyt. )
Karvamatto oli ulkona tuulettumassa ja sillä aikaa imuroin ja pesin lattioita. Sen jälkeen pesin olohuoneen harmaan likaiset ikkunat ja asettelin jouluvaloja esille. Palelin ulkona tuulessa selvittelemässä viimevuotisia jouluvalomyttyjä. Kun lopulta sain kaksi valosarjaa selviteltyä, tajusin vasta siinä vaiheessa kokeilla, toimivatko ne....ja tietenkin niistä tuikuista paloi vain 7/ kolmestakymmenestä. Takaisin muovipussiin ja varastoon.
Söimme päivällä mustaamakkaraa puolukan ja salaatin kanssa. Nyt illalla kävelimme tunnin verran 4.9 km. Mukavaa, kun kännykkä piirtää reitin ja näyttää matkan ja vauhdin.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kylkiin sattuu :)

Välipäiväkö? Lähdin kauhealla kiireellä jumppaan kylälle. Ensin Bailatino ja päälle Zumba. Tanssiaskeleet olivat vähän hakusessa tauon jälkeen ja kylkiin sattui, kun yritti liikuttaa pönäkkäää vartaloa. Huomenna on kyllä niin kipeä, että saa nöhdä, kuinka punnerrran itseni autoon ja sieltä pois, heh.
Nyt voi hyvällä omallatunnolla syödä hedelmäsalaattia kermavaahdon kanssa, nam. Sunnuntain kunniaksi.

Rentoutuminen

Perjantaina tein kuntosaliohjelmani Easyfitissä ja onnistuin käyttämään kaikkia ohjelmaani kuuluvia laitteita. Toivottavasti oikein.
Nyt haluasi jo muuttaa toistojen ja kilojen määriä isommiksi , mutta yritän pysyä ohjelmassa, etteivät lihakset kipetyisi. Kuntosalitreenin jälkeen menin mukaan Step-lauta tunnille (ensimmäistä kertaa ikinä) ja siinähän alkoi puuskuttaa jo lämmittelyn aikana, Askellukset onnistuivat aika hyvin, mutta lopun hyppimiset ja nopeammat liikkeet tein omaan tahtiin helpommin. Kunto on kuitenkin ihan surkea edelleen.
Illalla nukutti selvästi aikaisemmin kuntoilun ansiosta. Rentoutuminen onkin tärkeää ja olen kutonut villasukkaa televisiota katsellessani. Yritän pitää välipäiviä ja tehdä kerralla enemmän, kun käyn salilla.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kuntosaliavain

Nyt minulla on avain kuntosalille!
Päätin tehdä painolleni jotain ja hankin kuukausijäsenyyden Easyfit-kuntosalille. Yritän nyt päästä uuteen vauhtiin.
Ongelmana on kuitenkin, että salille on jonkin verran matkaa, eikä se aina ole työmatkan varrella. Paikka on kuitenkin uusi ja kivantuntuinen paikka, jossa voisin viihtyä, kun pääsen kunnolla alkuun.
Ensimmäisellä kerralla uskaltauduin lähinnä kokeilemaan vain kuntopyörää. Kaikki kuntoilulaitteet näyttivät isoilta ja pelottavilta. Ilmottauduin mukaan ryhmäliikuntatunnille, koska Ryhtitunti ei kuulostanut ollenkaan pahalta......se olikin kunnon tunti, jossa tuli hiki aika nopeasti ja vatsalihasliikkeitäkin tehtiin useamman kerran lattialla. Musiikki oli hyvää ja ohjaaja nuori ja innostunut.
Seuraavalla kerralla opin jo käyttämään avaintani ja kokeilemaan minulle laadittuja ohjelmia kuntoilulaitteissa. Kokeilin myös kuntopyörän lisäksi semmoista isoa stepperiä, missä piti liikuttaa käsiä ja jalkoja yhtä aikaa ja yrittää hymyillä, kuin se olisi ollut maailman helpoin ja vaivattomin juttu, vaikka hiki valui silmiin, kirveli ja sotki meikin.

Aloituspisteessä taas..

Näin kolmena peräkkäisenä yönä painajaisia, kun heräsin kesken unien kellon soittoon. Yhdessä juoksin kilpaa jonkun kaverin kanssa alasti julkisella paikalla. Se oli noloa ja vielä nolompaa oli huomata, että pulleassa vatsassani kasvoi pitkiä, mustia karvoja. Ällöä.
Painoni on kivunnut takaisin lähtölukemiin. Tunnen oloni Tyyris Tylleröksi. Töiden jälkeen on kiva lysähtää sohvalle katsomaan telkkária. Kahvia ja sämpylöitä ja kissa kainaloon. Ehkä kaikki viisi, jotka sisällä viihtyvät.
Siinähän se viikko vierähtää, kun katsoo Neljän tähden illalisen, Sydänmailla, Gilmoren tytöt, Diilin, Suomen Huippumalli haussa, Californicationin, Taran monta elämää, Klikkaa mua, L-koodin, Kotikadun, Maajussille Morsiamen, Amazine Racen, Leena tyylitiimin, Mirandan, vähän Innoa ja muita mahdollisia kiinnostavia juttuja ja elokuvia. (tai taitoluistelua)
Onneksi  digiboksiin tallentaminen on mahdollista ja mainokset voi kelata pois häiritsemästä...ellei juuri silloin hae lisää mussutettavaa jääkaapista :)

tiistai 8. marraskuuta 2011

Marraskuun alku

Kummallinen syksy. Marraskuun eka viikko jo takana ja lämpötila edelleen + 8 astetta. Vaikka puut ovat lehdettömiä ja maisema harmaa, niin aina välillä näkee kirkkaan vihreitä peltoaukeita piristämässä mieltä.
Aviomies käveli lauantaina aamutakissa ja pipo päässä rantaan ja kävi uimassa ennen saunaa. Aika rohkeaa.