lauantai 26. marraskuuta 2011

Siivouspäivä

Eilen kävin Step-tunnilla ja sen jälkeen oli niin hiki, etten jatkanut kuntosaliohjelmaani, vaan lähdin kotiin suihkun jälkeen.
Tänään piti mennnä salille uudestaan, mutta vaikka heräsin seitsemältä, tein vähän töitä tietokoneella, aloitin siivoamisen hyvissä ajaoin, niin jotenkin päivä vaan venähti kotona.  Aamiaiseksi olin ostanut Lidlistä hunajamaissipalloja, mutta niitä ei voi kyllä suositella kenellekkään. Aika outoja.  (Täytyy tunnustaa, että olin Lidlissä  etsimässä makeita popcorneja, mutta en löytänyt. )
Karvamatto oli ulkona tuulettumassa ja sillä aikaa imuroin ja pesin lattioita. Sen jälkeen pesin olohuoneen harmaan likaiset ikkunat ja asettelin jouluvaloja esille. Palelin ulkona tuulessa selvittelemässä viimevuotisia jouluvalomyttyjä. Kun lopulta sain kaksi valosarjaa selviteltyä, tajusin vasta siinä vaiheessa kokeilla, toimivatko ne....ja tietenkin niistä tuikuista paloi vain 7/ kolmestakymmenestä. Takaisin muovipussiin ja varastoon.
Söimme päivällä mustaamakkaraa puolukan ja salaatin kanssa. Nyt illalla kävelimme tunnin verran 4.9 km. Mukavaa, kun kännykkä piirtää reitin ja näyttää matkan ja vauhdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti