keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lisää sähkökatkoja

Tiistai-iltana alkoi taas tuulla lujaa. Tuuli osui paljon paremmin tällekkin tontille ja oli parempi pysytellä sisällä. Sähköt räpsyivät muutaman kerran, mutta tietokone pysyi päällä, mutta kymmenen aikaan kuului vaimea tömähdys ja pimeni. Kynttilät taas esiin.
Mies kiersi pihalla katsomassa, että kaikki on hyvin ja teki vikailmoituksen. Toisella naapurilla näkyi olevan valot. (mikä aiheutti huolta, että tätä sähkökatkosta ei sitten korjatakaan aivan heti, koska se ei koske laajaa porukkaa.....)
Aamun valjetetessa näkyi syypää katkokseen. Läheisen pellon reunasta oli kaatunut iso kuusi ja vetänyt meille tulevat sähkölangat maahan. Voi voi voi.
Yritin pysytellä positiivisena, että kyllä se päivällä korjataan....mutta eihän sitä päivänvaloa niin montaa tuntia ole ja vikailmoituksia on tehty tuhansia. Tällä nyt sitten vieläkin odotellaan sähköjä ja  normaalia arkea illan pimetessä.
Onneksi tällä kannettavalla tietokoneella ja mokkulalla pääsee katsomaan uutisia ja päivittämään  blogia ja facebookia. Tätä onnea riittää niin kauan kun akku toimii. (77% jäljellä nyt.)
Kävin lääkärissäkin ja sain reseptin Duactia ja Avamysia, joten eiköhän tästä taas pian pääse kuntoilemaankin. Ainakin ensi vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti