tiistai 24. heinäkuuta 2012

Pyöräilemässä

Eilen aloitin kävelyllä: 3.52 km 39 minuuttia 5.31km/t ja askeleita 4635.
Lähdimme ostoksille Ideaparkkiin Lempäälään ja siellä tuli käveltyä lisää ihan riittävästi. Oli pakko mennä välillä pizzalle, vaikka sen rasvaisuus ällötti minua, mutta halusin kuitenkin mennä tyttären valitsemaan paikkaan syömään.
Yritin löytää kahvakuulan, mutta ne olivat kaikki joko rumia tai kummallisen muotoisia. Haluan sellaisen pinkin ja muovitetun. Kauniitahan ne eivät ole kyllä missään. Painavia ja rumia.
Illalla väsytti, mutta mies ja poika saivat houkuteltua lenkille ja kävelimme tihkusateessa 6 kilometrin lenkin aika nopea vauhtia. Innostuin jopa juoksemaan metsäpolulla hetken. Innokkaana tekstiiliurhelijana olin ostanut itselleni alennuksesta semmoisen turkoosin juoksutakin ja se päällä oli kiva kävellä, vaikka satoi.
On ihmeellistä, kuinka nopeasti kunto on kohonnut ja pääsee helpommin kävelemään ylämäkiä. Paino ei ole kyllä muuttunut mihinkäään!
Tänä aamuna jalat olivat sen verran jumissa eilisestä kävelystä, että lähdinkin pyörällä aamulenkille. Ajoin 6.5 km 27 minuuttiin. Aikaa turhaantui metsä-osuudella, joka muuttuikin maastopyöräilyksi lammikoissa ja mudassa ja siihen, että Nano sammui taas minuutin välein ja sitä piti ajaessa laittaa toimimaan uudestaan ja uudestaan. Onkohan siinä joku torkku ajastus päällä? Alkaa vähitellen harmittamaan koko kapine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti