keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lisää sähkökatkoja

Tiistai-iltana alkoi taas tuulla lujaa. Tuuli osui paljon paremmin tällekkin tontille ja oli parempi pysytellä sisällä. Sähköt räpsyivät muutaman kerran, mutta tietokone pysyi päällä, mutta kymmenen aikaan kuului vaimea tömähdys ja pimeni. Kynttilät taas esiin.
Mies kiersi pihalla katsomassa, että kaikki on hyvin ja teki vikailmoituksen. Toisella naapurilla näkyi olevan valot. (mikä aiheutti huolta, että tätä sähkökatkosta ei sitten korjatakaan aivan heti, koska se ei koske laajaa porukkaa.....)
Aamun valjetetessa näkyi syypää katkokseen. Läheisen pellon reunasta oli kaatunut iso kuusi ja vetänyt meille tulevat sähkölangat maahan. Voi voi voi.
Yritin pysytellä positiivisena, että kyllä se päivällä korjataan....mutta eihän sitä päivänvaloa niin montaa tuntia ole ja vikailmoituksia on tehty tuhansia. Tällä nyt sitten vieläkin odotellaan sähköjä ja  normaalia arkea illan pimetessä.
Onneksi tällä kannettavalla tietokoneella ja mokkulalla pääsee katsomaan uutisia ja päivittämään  blogia ja facebookia. Tätä onnea riittää niin kauan kun akku toimii. (77% jäljellä nyt.)
Kävin lääkärissäkin ja sain reseptin Duactia ja Avamysia, joten eiköhän tästä taas pian pääse kuntoilemaankin. Ainakin ensi vuonna :)

Myrskytuulet

Tapaninpäivänä riehui Suomessa kova talvimyrsky. Koko yön satoi ja tuuli hirveästi, mutta vasta seuraavana päivänä klo 11.00 meni sähköt. Ankeeta. Päivä sujui ihan mukavasti, mutta koska hämärä tulee aikaisin ja ilta on pimeä varsinkin lumettomaan aikaan, niin oli pakko sytyttää paljon kynttilöitä ja ripustaa otsalamppuja kattolammppuihin roikkumaan. Siltikään ei nähnyt juuri mitään. Eikä pystynyt tekemään juuri mitään.
Koska sähkökatko vaan jatkui, piti hakea järvestä vettä maitorattailla, että saatiin vessassa käytyä ja käsiä pestyä. Kyllä sitä ollaan aivan riippuvaisia sähköstä. Mummu keitti naapurissa pannukahvit puuhellalla, kun alkoi jo kahvihammastakin kolottamaan.
 Onneksi ei ollut kylmä. Lämpötila oli ulkona +7, mikä tuntui tosi kummalliselta.
Mies teki pitkän kävelylenkin, mutta minä en voinut mennä puolikuntoisena lenkille. Olo on vieläkin kipeä.
Illalla pelasimme korttia kynttilänvalossa ja söimme suklaata. Menimme aikaisin nukkumaan, KOSKA EI VOINUT TEHDÄ MITÄÄN! Ei tietokoneilla notkumista, ei televisionkatselua, ei kirjanlukemista, ei kutomista. Oikeastaan hiljaisuus oli aika rauhoittavaa.

maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulu 2011

Joulupaketista löytyivät ICEBUG kengät. Ne on semmoiset rumat, mutta lämpimät ja kevyet jalkineet nastoilla. Nyt vaan tarvitaan lunta ja jäätä, että pääsee käyttämään.
Olin joulun ajan kipeänä, mutta muuten sujui hyvin ja oli ihanaa viettää aikaa perheen kanssa. Herkkuja tuli syötyä, kinkkua ja mummun tekemää suussasulavaa lanttulaatikkoa. Pelasimme uutta lautapeliä "Salaisuuksien Saari" (ohjeiden lukemiseen meni aika kauan, mutta peli oli ihan kiva), Aliasta ja Hollywood korttipeliä. Se on ihan paras! Siinä jaetaan kaikille 2 pakasta  10 korttia ja viidellä kierroksella yritetään saada kahdet kolmoset, tokalla suora ja kolmoset, kolmannella 2 suoraa, neljännellä kolmet kolmoset ja vikalla suora ja kahdet kolmoset ja suoraan pöytään.
Ok, hyppäsin taas pois liikunnan parista.
Suklaan lisäksi jouluherkkuihin kuuluu myös vihreät kuulat !

perjantai 23. joulukuuta 2011

Onnellista Joulua kaikille !

Eilen kävin nopeasti joululahjaostoksilla työpäivän jälkeen. Olo oli jo flunssainen ja oli aika tuskaa kierrellä kaupoissa, vaikkei ruuhkaa ollutkaan. Stockmannin paketointipalvelun tytöt paketoivat lahjoista niin kauniita ja täydellisiä. Heillä ei tuntunyt olevan kiirettä ollenkaan, mutta ystävällinen jutustelu kaikkien asiakkaiden kanssa sai hyvälle mielelle ja rauhoitti hetkiseksi.
Löysin itselleni uuden sinikuviollisen ulkoilutakin. Miehen kommentti ostoksesta oli: "ethän sä edes ulkoile"...
Takki oli hiisin kallis, mutta joulun jälkeen ei sopivia kokoja ole kuitenkaan tarjolla, vaikka hinta olisi halvempi.
Tänään on ollut pakko levätä, kun on lämpöä ja ääni möreä ja olo flunssainen. olen ottanut päiväunia kaikkien neljän sisäkissamme kanssa. (kolme muuta kissaa asuvat tallissa)  Onneksi lapset ovat auttaneet jouluvalmisteluissa.
Toivottavasti höyryävä glögi parantaa minut jouluaatoksi, kaikkea joulupuuhaa on vielä paljon tekemättä.

tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukuun kiireet

Viime viikot olen ollut liian kiireinen tekemään mitään kuntoiluun liittyvää. Viikonloppuna oli vähän lämpöäkin, mutta pahempaa flunssaa ei onneksid tullut.
Jouluostoksilla vierähti aikaa ja välillä oli istahdettava kahville. En olisi ikinö uskonut, että käteni näyttävät noin paksuilta! Tässä nyt taas nähdään, että "OLET SITÄ, MITÄ SYÖT".
Sää on ollut myös ankea. Välillä tiet ovat aivan peilijäässä tai sitten sataa märkää räntää. On niin pimeää ja koleaa, ettei huvita yhtään ulkoilla.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Syötävä on, vaikkei lenkkeilisikään

Eilen valmistin illalla makaronilaatikkoa ja tein kulhollisen salaattia. Vaikkei kävisi lenkillä, niin syötävä on.
Otin pienen annoksen maronilaatikkoa ja ison lautasellisen salaattia, jossa oli jääsalaattia, viiinirypäleitä ja mangoviipaleita purkista. Nam!
Chili-mango-salaattikastike oli valitettavasti loppunut, sitä pitää hakea huomenna K-kaupasta.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Koirakävelyllä

Tänään lähdin ystävien kanssa kävelylle, kun he lenkittitivät noutajakoiriaan. Kuljimme lumisessa metsässä kymmenen kilometrin lenkin kulkien polkuja ja metsäteitä ristiin rastiin. Mäkiä ylös ja alas.Koirat juoksivat vapaina, enkä ehtinyt saada niitä vauhdissa valokuvaan. En pystynyt pitämään samaa kävelyvauhtia hyväkuntoisten kaverieni kanssa ja puuskutin viimeisenä, kuten kuvastakin näkyy.
Liikunnan lisäksi oli ihanaa jutella ja vaihtaa kuulumisia.Pitäisi ehtiä useammin yhdessä ulkoilemaan.
Aikaa kului kaksi tuntia ja kotiin päästyöni menin heti kuumaan saunaan. Ihan olo!

maanantai 5. joulukuuta 2011

Kävelemässä

Eilisen pikaisen kuntosalitreenin ja virtuaalizumban jälkeen en mennyt tänään salille.Sen sijaan vedin villasukat ja kontiot jalkaan ja lähdin kameran kanssa päivällä kävelylle. Pelloilla ja maantiellä oli vähän lunta, mutta järven ranta oli sula. Kompuroin kynnöspellon vierustaa metsäpolulle ja yritin löytää valokuvattavaa. Lammen rannalla menin liian lähelle vettä ja saapas upposi suohon. Oli pakko irrottaa saapas jalasta ja jouduin kiskomaan sitä irti vedestä puusta kiinni pitäen. Onneksi ei tarvinnut sukkasilleen palata kotiin.
Vaikka kävelylenkki oli vain kolmisen kilometriä, siellä tuli niin hiki, että oli mentävä suihkuun.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Talvi lähestyy

Tällä viikolla liikunta on jäänyt vähemmälle. Liikaa työ-ja kotikiireitä.Ilma on ollut kylmä ja alkuviikosta auton ikkunat olivat niin jäässä, että meni heti skrapata niitä auki. Tiet kimaltelivat jäisinä ja ei huvittanut lähteä ajamaan mihinkään pakollisten työmatkojen jälkeen.
Sunnuntaina täytyy sitten ahkeroida koko viikon edestä. 

lauantai 26. marraskuuta 2011

Siivouspäivä

Eilen kävin Step-tunnilla ja sen jälkeen oli niin hiki, etten jatkanut kuntosaliohjelmaani, vaan lähdin kotiin suihkun jälkeen.
Tänään piti mennnä salille uudestaan, mutta vaikka heräsin seitsemältä, tein vähän töitä tietokoneella, aloitin siivoamisen hyvissä ajaoin, niin jotenkin päivä vaan venähti kotona.  Aamiaiseksi olin ostanut Lidlistä hunajamaissipalloja, mutta niitä ei voi kyllä suositella kenellekkään. Aika outoja.  (Täytyy tunnustaa, että olin Lidlissä  etsimässä makeita popcorneja, mutta en löytänyt. )
Karvamatto oli ulkona tuulettumassa ja sillä aikaa imuroin ja pesin lattioita. Sen jälkeen pesin olohuoneen harmaan likaiset ikkunat ja asettelin jouluvaloja esille. Palelin ulkona tuulessa selvittelemässä viimevuotisia jouluvalomyttyjä. Kun lopulta sain kaksi valosarjaa selviteltyä, tajusin vasta siinä vaiheessa kokeilla, toimivatko ne....ja tietenkin niistä tuikuista paloi vain 7/ kolmestakymmenestä. Takaisin muovipussiin ja varastoon.
Söimme päivällä mustaamakkaraa puolukan ja salaatin kanssa. Nyt illalla kävelimme tunnin verran 4.9 km. Mukavaa, kun kännykkä piirtää reitin ja näyttää matkan ja vauhdin.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kylkiin sattuu :)

Välipäiväkö? Lähdin kauhealla kiireellä jumppaan kylälle. Ensin Bailatino ja päälle Zumba. Tanssiaskeleet olivat vähän hakusessa tauon jälkeen ja kylkiin sattui, kun yritti liikuttaa pönäkkäää vartaloa. Huomenna on kyllä niin kipeä, että saa nöhdä, kuinka punnerrran itseni autoon ja sieltä pois, heh.
Nyt voi hyvällä omallatunnolla syödä hedelmäsalaattia kermavaahdon kanssa, nam. Sunnuntain kunniaksi.

Rentoutuminen

Perjantaina tein kuntosaliohjelmani Easyfitissä ja onnistuin käyttämään kaikkia ohjelmaani kuuluvia laitteita. Toivottavasti oikein.
Nyt haluasi jo muuttaa toistojen ja kilojen määriä isommiksi , mutta yritän pysyä ohjelmassa, etteivät lihakset kipetyisi. Kuntosalitreenin jälkeen menin mukaan Step-lauta tunnille (ensimmäistä kertaa ikinä) ja siinähän alkoi puuskuttaa jo lämmittelyn aikana, Askellukset onnistuivat aika hyvin, mutta lopun hyppimiset ja nopeammat liikkeet tein omaan tahtiin helpommin. Kunto on kuitenkin ihan surkea edelleen.
Illalla nukutti selvästi aikaisemmin kuntoilun ansiosta. Rentoutuminen onkin tärkeää ja olen kutonut villasukkaa televisiota katsellessani. Yritän pitää välipäiviä ja tehdä kerralla enemmän, kun käyn salilla.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kuntosaliavain

Nyt minulla on avain kuntosalille!
Päätin tehdä painolleni jotain ja hankin kuukausijäsenyyden Easyfit-kuntosalille. Yritän nyt päästä uuteen vauhtiin.
Ongelmana on kuitenkin, että salille on jonkin verran matkaa, eikä se aina ole työmatkan varrella. Paikka on kuitenkin uusi ja kivantuntuinen paikka, jossa voisin viihtyä, kun pääsen kunnolla alkuun.
Ensimmäisellä kerralla uskaltauduin lähinnä kokeilemaan vain kuntopyörää. Kaikki kuntoilulaitteet näyttivät isoilta ja pelottavilta. Ilmottauduin mukaan ryhmäliikuntatunnille, koska Ryhtitunti ei kuulostanut ollenkaan pahalta......se olikin kunnon tunti, jossa tuli hiki aika nopeasti ja vatsalihasliikkeitäkin tehtiin useamman kerran lattialla. Musiikki oli hyvää ja ohjaaja nuori ja innostunut.
Seuraavalla kerralla opin jo käyttämään avaintani ja kokeilemaan minulle laadittuja ohjelmia kuntoilulaitteissa. Kokeilin myös kuntopyörän lisäksi semmoista isoa stepperiä, missä piti liikuttaa käsiä ja jalkoja yhtä aikaa ja yrittää hymyillä, kuin se olisi ollut maailman helpoin ja vaivattomin juttu, vaikka hiki valui silmiin, kirveli ja sotki meikin.

Aloituspisteessä taas..

Näin kolmena peräkkäisenä yönä painajaisia, kun heräsin kesken unien kellon soittoon. Yhdessä juoksin kilpaa jonkun kaverin kanssa alasti julkisella paikalla. Se oli noloa ja vielä nolompaa oli huomata, että pulleassa vatsassani kasvoi pitkiä, mustia karvoja. Ällöä.
Painoni on kivunnut takaisin lähtölukemiin. Tunnen oloni Tyyris Tylleröksi. Töiden jälkeen on kiva lysähtää sohvalle katsomaan telkkária. Kahvia ja sämpylöitä ja kissa kainaloon. Ehkä kaikki viisi, jotka sisällä viihtyvät.
Siinähän se viikko vierähtää, kun katsoo Neljän tähden illalisen, Sydänmailla, Gilmoren tytöt, Diilin, Suomen Huippumalli haussa, Californicationin, Taran monta elämää, Klikkaa mua, L-koodin, Kotikadun, Maajussille Morsiamen, Amazine Racen, Leena tyylitiimin, Mirandan, vähän Innoa ja muita mahdollisia kiinnostavia juttuja ja elokuvia. (tai taitoluistelua)
Onneksi  digiboksiin tallentaminen on mahdollista ja mainokset voi kelata pois häiritsemästä...ellei juuri silloin hae lisää mussutettavaa jääkaapista :)

tiistai 8. marraskuuta 2011

Marraskuun alku

Kummallinen syksy. Marraskuun eka viikko jo takana ja lämpötila edelleen + 8 astetta. Vaikka puut ovat lehdettömiä ja maisema harmaa, niin aina välillä näkee kirkkaan vihreitä peltoaukeita piristämässä mieltä.
Aviomies käveli lauantaina aamutakissa ja pipo päässä rantaan ja kävi uimassa ennen saunaa. Aika rohkeaa.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Lokakuun loppu

Nyt kun polvikipu on onneksi loppunut, on tietenkin kärsitty pienestä flunssasta. Kauhea kurkkukipu ja lämpöä, muttei tule kunnolla kuumeeseen. Yksi sairaslomapäivä ja viikonloppu onneksi auttoivat.
Tänään uskaltauduin kävelylle, kun oli ihana, aurinkoinen lokakuun päivä. Mittarissa +8 astetta ja hiki tuli, kun tuli puettua turhan paljon päälle vaatteita.
Kävely sujui reippaasti Nightwishin Oceanbornia kuunnellessa.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ihanan aurinkoisia ulkoiluilmoja

Lokakuu on alkanut ihanan aurinkoisilla ja lämpimillä ulkoilusäillä.Metsässä on ihanaa kävellä, kun ei ole hyttysiä, ei tule hiki niinkuin kesäkuumalla ja luonto on niin kauniin värikäs tähän aikaan vuodesta.
Välillä on kiva hetkeksi nousta satulaan, vaikka hevosemmekin näyttää olevan sitä mieltä, että painonpudotus olisi paikallaan.....ei muuta kuin takaisin kävelemään ja tytär satulaan.
Tämän viikon säätiedotus on kuitenkin luvannut viileneviä ja tuulisia ilmoja, joten pitää etsiä villamyssyt ja hansikkaat valmiiksi.

lauantai 1. lokakuuta 2011

Lehtien haravoimista


Ihanan aurinkoisia päiviä! Eilen oli niin lämmintä puuhailla pihalla. Tänään kylmä tuuli puhalsi ja muistutti, että ollaan jo lokakuun puolella. Mukava haravoida, kun tekee sitä aina välillä eikä liian kauan yhteen menoon.
Minusta on helpointa haravoida lehdet pressun tai ison muovin päälle ja raahata ne sitten muualle kasalle. 

perjantai 23. syyskuuta 2011

METSÄ

Vihreä metsä on ihana. Siellä mieli rauhoittuu, kun samalla saa liikuntaa. Polveni on ollut edelleen kipeä, joten en ole vieläkään lenkkeillyt kunnolla. Metsässä oli helpompaa kävellä epätasaisilla poluilla valokuvia ottaen. Hirvikärpäsiä ei onneksi ole vielä näkynyt, mutta sadekuurot yllättävät tasaisin väliajoin, vaikka ilma näyttää hyvältä.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Sienimetsässä


Polvi on ollut vähän kipeä, joten en ole lenkkeillyt paljoakaan, Tänään uskaltauduin kuitenkin tekemään lenkin metsätiellä ja metsäpoluilla. Sieniä oli kuvattavaksi vaikka kuinka paljon, En pidä sienistä muuten kuin valokuvissa ja villalankojen värjäämisessä. Siihen sopivat veriseitikit ja muut myrkkysienet valllan mainiosti.
Tässä on muutamia valokuvia tänään nähdyistä sienistä, ne on varmaan kaikki myrkyllisiä, joten ÄLKÄÄ maistelko!

torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuun alku

Vaikka välillä on vielä lämpöisiä ja aurinkoisia päviä, alkaa ilman koleus jo tuntua. Vihreällä nurmella on jo punaisia haavanlehtiä, vaikka puut näyttävät vielä vihreiltä. Iltakävelylle pitää jo pukea enemmän päälle ja yhdeksän aikaan alkaa tulla pimeää. Viime aikoina on tullut zumbailtua ja käveltyä aivan liian vähän. (lue: ollenkaan) Syksyn lähestyminen saa minut käpertymään sänkyyn kirjaa lukemaan ja suklaata syömään.
Miksi liikkua tänään, kun sen voi tehdä huomennakin ?   :)

lauantai 27. elokuuta 2011

Toffee Taivas

Homemade English Fudge pöytä  Turun satamassa 27.8.2011 The Culture 2011 Tall Ships Regatta
Kaikenvärisiä ja makuisia paksuja toffeepaloja pöytä pullollaan. Aivan uskomaton näky!
Mutta tällä kertaa otin vain valokuvia herkuista, mietin sokerimäärää vyötärölläni....ja kävelin pois.







perjantai 19. elokuuta 2011

Persikoita !

Hyvinkypsyneitä, pehmeitä, kauniinvärisiä ja hyväntuoksuisia persikoita voisi syödä vaikka kuinka paljon!
Kaloreita niissä on vain 35 /100gr. Kovat nektariinit eivät vedä vertoja tälle ihanalle herkulle.



sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kävelyllä metsäpoluilla

 Eilen kävimme saunasta Pyhäjärvessä uimassa ja oli aika kylmää vettä.
Päivällä teimme tunnin lenkin metsäteillä ja poluilla. Tytär ratsasti edellä ja kävelin perässä. Oli tuulinen ilma, eikä metsässä ollut kiusana yhtäkään hyttystä!

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kesän marjasato talteen talvea varten

Nyt on löydyttävä aikaa kerätä loputkin marjat pensaista pakkaseen. Luulen kyllä, että linnuilla on ollut joka aamu bileet pensaissamme, sen verran paljon marjoja on kadonnut.
Yritän kerätä marjat edes pakkaseen, voinhan tehdä niistä mehua myöhemmin syksyllä, kun on  paremmin aikaa.



tiistai 9. elokuuta 2011

Takaisin lähtöruutuun.....

No niin. Hyvän aloituksen jälkeen olen nyt samassa pisteessä, mistä lähdettiin. Tässä on ollut kaikkea muuta kuin kuntoilua ja se ikävä kyllä näkyy ja tuntuu.
Assembly 2011 Computer and Game event

       






 Jos 4 päivän tietokonetapahtumassa syö riisikakkujen, porkkanoiden ja mustikkakeiton lisäksi myös Pizza Hutin ja Hesen herkkuja ja kulauttaa päälle muutaman energiajuoman...se tuo kyllä äkkiä kiloja takaisin.
Varsinkin, kun suurin osa ajasta kuluu istuessa. Portaita sai kyllä kiivetä Hartwall Areenalla ihan kiitettävästi.

maanantai 1. elokuuta 2011

Mansikkakakkua ei voi vastustaa!

Illalla lojuimme patikoinnin rasitukset pois kylpytynnyrissä. Siitä ei tule nyt valokuvaa ;)
Aamun aloitimme kavereiden ja koirien kanssa reippaalla 7 km lenkillä. Askeleita tuli yli 8600. Vaikka kävellessä tuli hiki ja kaloreita kului...ne tulivat kaikki illalla takaisin Nuutin 10v-synttäreiden herkkuja popsiessa. Näin hyvää mansikkakakkua ei ole kyllä aikoihin saanut.Niin herkullista!

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Patikointia Repoveden kansallispuistossa

Tänään tuli lenkkeiltyä Repoveden kansallispuistossa. Alueen löytäminen oli hieman haastavaa, mutta löysimme Tervalammen aloituspaikalle ja lähdimme siitä kävelemään kohti Lapinsalmen riippusiltaa. Siellä maistuikin meetvursttileivät ja munkit mehun kanssa.


Kiersimme Määkijän polkua ja takaisin Tervalammen paikoitusaluelle. Maisemat vaihtuivat mustikkametsästä, kalliohin, jäkälämaastoihin ja kivikkoisiin polkuihin kirkasvetisten järvien ja jylhien kallioiden varrella. Matkaa tuli yli kahdeksan kilometriä ja jalat olivat aika poikki kaikesta kiipeämisestä ylös alas rinteitä.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Kotiaskareet

Välillä on unohdettava zumbat, pyöräilyt ja uinnit ja tehtävä pihatöitä. Olen kyllä yrittänyt välttää polttopuiden kärräämistä ja pinoamista vetoamalla mahdollisiin selkäkipuihin, jotka sitten pilaisivat muut kuntoilut. Selitys ei aina mene läpi ja kyllähän se sitten talvella on ihanaa  mennä kuumaan saunaan, kun on polttopuut siististi pinossa ja helppoja hakea sisälle.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Painon vaihtelu

Jostain syystä paino on noussut takaisin 72,5 kg, mutta en ole siitä kovin huolissani, koska olo on parempi ja viikonlopun 2 päivän bussissa istuminen ja pitopöydissä käynti näkyvät vielä.
Eilen illalla en voinut vastustaa lakritsipiipuja, vaan niitä tuli syötyä useampi sängyssä kirjaa lukiessa....

Tänä aamuna aloitinkin sitten reippasti: 20 min zumba express, 1,5 km pyöräily rantaan, 15 min vesijuoksua järvessä ja 1,5 km pyöräily takaisin kotiin. Nyt on hyvä olo !

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Pyöräilemässä

Olipa taas vaikeaa aloittaa mitään kuntoiluun viittavaa tänän aamuna. Mieluiten olisi vain uppoutunut tietokonepelien maailmaan, mutta siinä olisikin sitten vierähtänyt aikaa useampi tunti ihan huomaamatta.
Keräsin kuitenkin kamppeet pyörän koriin: vettä juomapullossa, kamera, pyyhe ja uimapuku. Pienet urheilu korvakuulokkeet korviin ja musiikki päälle. Tänään Sonata Arcticaa.
Pyörälin uimarannan kautta ja menin uimaan. Loma tuntuu hienolta :)

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Zumbaa ja aamu-uinti

Eilisen ukkoskuuron takia jäi kuntoilut vähemmälle, mutta käveltiin sentään illalla 6 km lenkki.
Tänään aloitin aamuni zunballa, vaihteeksi espanjankielisellä versiolla, ja pyöräilin uimaan kylän rantaan. Tosi virkistävää ! Mahtava tunne, kun tuli jo osa liikunnasta tehtyä ennen kymmentä.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Mustikat alkaa kypsyä

Tänään kului puolet päivästä kissan kanssa eläinlääkärillä. Lumi oli taas pudonnut puusta naapurin kollia karkuun juostessaan, mutta onneksi sen takatassussa oli vain tulehdus puremasta. Nyt kyllä pidetään ulko-ovi kiinni ja kissa pääsee ulos vain "henkivartijan" kanssa. Sen verran kallis reissu oli....
Aamulenkkeilyt jäivät väliin, mutta nyt illalla kävelin metsäpoluilla ja katselin mustikoita. Ne alkavatkin kypsyä. Itikat on onneksi vähentyneet, mutta kyllä niitä kiusaksi asti oli heti, kun pysähtyi hetkesi marjoja maistelemaan.
Kävimme myös pulahtamassa Pyhäjärvessä, aika virkistävää !

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kesälomalla

Hei,
aloitan kirjoittamaan tätä blogia, jos se innostaisi minua paremmin pääsemään tavoitteisiini. painoa pitäisi saada alapäin, jotta olo kevenisi ja kaikki olisi helpompaa.
Näin kesälomalla onkin helpompaa aloittaa painonpudotus, kun voi ulkoilla monta kertaa päivässä ja syödä terveellisemmin. Tällä viikola aion kävellä aamuisin 5 km lenkin, zumbata olohuoneessa ja pelata Wii Fit peliä.
Illemmalla voisi tehdä pienen pyörälenkin tai mennä uimaan, jos sää on aurinkoinen.